Πρόσκληση στην εκδήλωση Συνειδητά Κλικ

14/09/2023

Η Future Needs με χαρά ανακοινώνει την σημαντική εκδήλωση “Συνειδητά Κλικ: Υγιείς Συμπεριφορές στο Διαδίκτυο” που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δύο ευρωπαϊκών έργων “LEADOnline” και “BeWEEN“, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 12:30-14:30. Η εκδήλωση αυτή θα αφιερωθεί στην ευαισθητοποίηση για την ψηφιακή ασφάλεια και την προώθηση υγιών συμπεριφορών στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα δοθούν ομιλίες και θα υπάρξουν συζητήσεις, με έμφαση στην προάσπιση της ψηφιακής ασφάλειας, την διαπαιδαγώγηση για τον ψηφιακό κόσμο, και την σκέψη του περιβάλλοντος πριν από κάθε κλικ. Τα προγράμματα “LEADOnline” και “BEWEEN” έχουν ως στόχο να ενισχύσουν τον ψηφιακός γραμματισμό και την ευαισθητοποίηση απέναντι στη ρητορική μίσους στο διαδίκτυο σε όλη την Ευρώπη. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

https://futureneeds.eu/wp-content/uploads/2023/09/greek2-e1694676706125.png

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα δύο online παιχνίδια των έργων όπου μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να μάθουν παίζοντας.. Το BeWEEN Mobile game είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να μάθεις παραπάνω για τη θετική συμπεριφορά στο διαδίκτυο, καθώς περνάς επίπεδα με “σωστές” επιλογές και έχεις ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού! Το LeadOnline μας φέρνει αντιμέτωπους με παραδείγματα ρητορικής μίσους, στα οποία εμείς σαν ήρωες θα πρέπει να επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης. Ανάλογα με την απάντησή μας θα υπάρχη αντίστοιχη ανατροφοδότηση και εκπαιδευτικό υλικό. 

Προσκαλούμε το μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, ακτιβιστές, δημοσιογράφους και όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη ξεχωριστή εκδήλωση που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 13 Οκτώβρη 12:30-14:30. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την ψηφιακή ασφάλεια και να συνεισφέρουμε στην δημιουργία ενός πιο υγιούς και ασφαλούς διαδικτύου για όλους. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για νέες ιδέες, γνώση και συζήτηση σχετικά με το μέλλον του διαδικτύου και τη συμπεριφορά μας μέσα σε αυτό. 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

https://futureneeds.eu/wp-content/uploads/2020/09/LOGO-ANNA-15.png
Connect with us
+800 100 900

Subscribe to our newsletter today to receive updates on the latest funding opportunities, blog releases and company updates. We respect your privacy. Your information is safe.

[contact-form-7 id="1680"]

©2020 FutureNeeds. All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy